HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Behorend- en van kracht bij het evenement Kwart(je) & Trio Triathlon Anna Paulowna. 

1.Men neemt, in alle, gevallen, voor EIGEN RISICO deel aan het evenement. Het bestuur danwel de stichting Kwart(je) & Trio Triathlon Anna Paulowna is niet verantwoordelijk, en kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor ongeval(len), schade(s), diefstal(len) aan/van persoonlijke, bezitting(en) en/of eigendom(men). 

2. Tijdens het zwemonderdeel is het dragen van een badmuts verplicht. De zwemmer/zwemster dient zelf zorg te dragen voor een badmuts bij het evenement Kwart(je) & Trio Triathlon Anna Paulowna. 

3. Uitsluiting(en)

Het bestuur van het Kwart(je) & Trio Triathlon Anna Paulowna behoudt zich het recht voor om deelnemer(s), deelneemster(s) en/of trio team(s), zonder opgaaf van reden(en) uit te sluiten van deelname aan het evenement. 

4.Annulering(en) en Restitutie
a. Annulering(en) kunnen alleen schriftelijk en/of per email verricht worden aan het wedstrijdsecretariaat. (info@triathlonannapaulowna.nl).
b. Bij annulering(en) gedaan tot 1 augustus in het jaar van inschrijving zal restitutie van het inschrijfgeld minus € 10,00 administratiekosten, op hetzelfde IBANnr - waarvan het betreffende inschrijfgeld ontvangen is - plaatsvinden.
c. Er zal geen restitutie plaatsvinden bij annulering gedaan op en vanaf 1 augustus in het jaar van inschrijving.
d. Er zal ook geen restitutie plaatsvinden bij het niet aantreden/verschijnen op de dag van evenement en/of aan de start. 


5. Het is essentieel, voor uw eigen veiligheid en het juiste verloop van de wedstrijd, van belang dat u altijd tijdens de wedstrijd aanwijzing(en) van de wedstrijdleiding en zeer zeker van de verkeersregelaar(s) opvolgt. 

6. Tijdens het evenement zal het wedstrijdreglement - https://assets.triathlonbond.nl/app/assets/download-reglementen-wedstrijdreglement.pdf - (inclusief Nederlandse aanpassingen) van de NTB van kracht zijn met dien verstande dat het een recreatief evenement betreft.  

7. STAYEREN IS NIET TOEGESTAAN. 

8.Het wijzigen van team deelnemers op en na 1 augustus, in het jaar van inschrijving en/op de dag van het evenement en/of aan de start is NIET toegestaan. 

9. De individuele deelnemer(s) aan het Kwart(je) Triathlon Anna Paulowna en de teamvertegenwoordiger(s) van de deelnemers van de Trio Triathlon dienen zich te melden bij de inschrijfbalie bij het zwembad Den Krieck aan het Ceresplein te Breezand op de dag van het evenement tussen 10.00 en 11.45 uur. 

10. Op vertoon van het, via e-mail, toegezonden bewijs van inschrijving krijgt u een deelnemerskaart, welk op naam staat en niet overdraagbaar is; de huurchip van Mylaps en uw startnummer(s) etc. U moet zich kunnen legitimeren. Indien u bij inschrijving een geldend licentienummer van de NTB heeft opgegeven, dient u het licentiebewijs, ongevraagd te tonen. Kunt u dit niet, dan zijn wij genoodzaakt om een daglicentie bij u in rekening te brengen (direct afrekenen bij de penningmeester).11. Men dient zich vervolgens met eigen vervoer (fiets) te verplaatsen (6 Km) naar de jachthaven (WSVAP) aan het Oude Veer, gelegen aan de Kerkweg, waar de start van het evenement (het zwemmen) plaats vindt. (zie routebeschrijving)

12. De jachthaven (start van het evenement en de wisselzone zwemmen/fietsen) en het terrein van de Scouting Anna Paulowna, zijn NIET toegankelijk voor bezoekers/toeschouwers/lopers van de trioteams tijdens het evenement. Toegang wordt verleend obv uw deelnemersbewijs. 
13. De (huur)chip dient om de enkel gedragen te worden en de trio deelnemer(ster) dient de chip bij het wisselpunt over te dragen aan zijn/haar teamgenoot 

14. In Breezand (ZAP terrein), gelegen aan het Ceresplein, bevindt zich ook de wisselzone van het fietsen naar het lopen. De deelnemers aan het evenement kunnen hun hardloopkleding bij hun fietsnummer klaarleggen. Het ZAP terrein is alleen toegankelijk op vertoon van uw deelnemersbewijs. 

15. De individuele deelnemers aan het evenement dienen er voor te zorgen dat hun kleding (wetsuit, zwembril etc.) na het zwemonderdeel in de hiervoor bestemde plastic zak zit. Deze plastic zak wordt bij het startnummer overhandigd, bij aanmelding aan de inschrijfbalie.

16. De organisatie zal na het zwemonderdeel zorgdragen voor het transport van de plastic zakken (zoals omschreven onder punt 15 van het huishoudelijk reglement), naar de wisselzone op het ZAP terrein. Losse goederen en/of Sporttassen en dergelijke worden door de organisatie NIET meegenomen. 

17. Tijdens het onderdeel lopen is het begeleiden van een loper door een verzorger(s), fietser(s), teamgenoot of wie en hoe dan ook NIET toegestaan. 

18. De huur chip dient na de finish in de daarvoor gereedstaande bakken gedeponeerd te worden, lees ook de voorwaarden voor inschrijven. 

19. Deelnemers aan het evenement die het parcours vroegtijdig verlaten dienen zich af te melden bij de wedstrijdjury. 

20. Voor gevonden voorwerpen kunt u contact opnemen met info@triathlonannapaulowna.nl 

21. Telefoonnummers op de dag van het evenement:

Start zwemmen jachthaven WSVAP : 0223 531755

Fietsen/lopen Zwembad Den Krieck: 0223 522421.


22. Beroep doen op uw rechten zoals beschreven in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) dient per email te geschieden aan het Wedstrijdsecretariaat, info@triathlonannapaulowna.nl; en aan de Webmaster, webmaster@triathlonannapaulowna.nl
Gegevens welke wij van u, als deelnemer(ster) opslaan, krijgt u als bijlage toegezonden bij het bevestigingsbericht van uw inschrijving.

 

Indien het evenement wegens corona omstandigheden geen doorgang kan vinden, zullen de deelnemers/vertegenwoordigers van de teams hierover worden geïnformeerd. Tevens wordt het inschrijfgeld minus € 5,00 administratiekosten op hetzelfde IBANnr - waarvan het betreffende inschrijfgeld ontvangen is - teruggestort.

Garden Pleasure
Verbruggen sierhek
Fameus wonen
Houthandel Daalder
Bouwbedrijf R.O.N.
H&J autoservice
Bos & Haeck
Bouwbedrijf Broers
Elbo
Hollander Transport Breezand
Bassie Halter Club
Hubo Anna Paulowna
Albert Heijn Callantsoog
HGS Sportprijzen Anna Paulowna
Hier kan uw advertentie staan
Agratechniek b.v.
A.W.B. Mechanisatie
Expert Breezand
Beukers Bike Center
Boels Den Helder
Bouwbedrijf F.X. Huiberts B.V.
Cock Weijers
Darvis
De Block
Decorette Hoorn
Hubo Breezand
Dorresteijn
EHBO-Anna Paulowna
Elab electronic systems
Financiele Tiebie praktijk
Geert's Paint shop
GEHA
Gemeente hollands Kroon
Gerard vd Park
Hengeveld Schilderwerken
Hijmans Hoveniers
Hollander
Jim Kuiper
JKV
Jongejans Luchttechniek
Jongejans staal
Kaandorp - Wijnker
Kaas & Jakob Anna Pauwlowna
Kapiteyn
Keuba
Kolkman Tweewielers Zijdewind
Kooij twee wielers
Koopman & Co
mios
Multimate
Muntjewerf &Co
Mylaps
Niek Kramer
Noordkop
Nuland
Olof Schuur
Owsv aquanouten den helder
Peter Winters
Petter
APcarwash
Pruim
Aquademi
Reddingsbrigade oude veer
Reus
Rick van Lierop
Rijkes
Van Baaren Schilderwerken
Rocosport
rood installatie
Roozing
Roy Beelen
Schepers
Scouting Anna Paulowna
SF ZAP
Snackbar Ben
Spoelbedrijf J.C. van Dijk & Zns
Sportmasseur Portegeijs
Steenvoorden Machines BV
Technomotion
Tediek
Teeuwen & Zonen BV
Schra Tweewielers
Uitwaterende sluizen
v.d. Plas
v.d. Sluis
Van den Berg
Van der Voort groep
Van der Voort GROEP
van Dooren
van Lierop
van Westen
Verdoes Fietsen
Vermaire
VG Software
Welkoop
WIBA
Wijnker mechanisatie
WSV AP
ROWA
Zuurbier
Zwembad den krieck
Aad Prins
Alkmade
Andre Molenaar
Appelman
Bakker Schilder
Bert's Boxx