VOORWAARDEN VOOR HET INSCHRIJVEN ALS INDIVIDUELE DEELNEMER(STER)De deelnemer(ster) die zich inschrijft voor deelname aan het Kwart(je) Triathlon Anna Paulowna verklaart dat:

A. Op de dag van zijn/haar deelname hij/zij de leeftijd van 16 jaar heeft bereikt.

B. De deelnemer(ster) voor EIGEN RISICO deelneemt aan dit evenement en dat hij/zij zelf voor een badmuts dient te zorgen.

C. De deelnemer(ster) de kwart Triathlon binnen 3 1/2 uur kan volbrengen en indien het bestuur van mening is dat dit niet meer haalbaar is, hij/zij het parcours dient te verlaten dan wel plaats zal nemen inde bezemwagen.

D. Het dragen van een Champion tijdregistratie Chip waarvan het Chipnummer bekend is bij Mylaps, aangeleverd door de St. Kwart(je) Triathlon Anna Paulowna, is verplicht.

E. De deelnemer(ster) de aanwijzingen van de verkeersregelaar(s) zal opvolgen.

F. Bij verlies dan wel bij het niet (kunnen) inleveren van de tijdregistratie chip, akkoord gaat met de bepaling dat, deelnemer(ster), na telefonische en/of schriftelijke mededeling dat hij/zij de tijdregistratiechip niet heeft ingeleverd, de koopprijs per omgaande zal doen overmaken naar de bestuursrekening van de St. Kwart(je) Triathlon Anna Paulowna. (De controle van ingeleverde chip(s) zal geschieden door Mylaps.)

G. Op de hoogte te zijn van het gestelde in:
1. het huis(houdelijk) reglement dat er geen restitutie zal plaatsvinden bij annulering(en) gedaan op en vanaf 1 augustus, in het jaar van inschrijving, en/of bij het niet aantreden/verschijnen op de dag van het evenement en/of aan de start. Er zal ook geen resitutie plaatsen in die gevallen die veroorzaakt worden door overmacht.
2.dat na aanmelding voor deelname, bij annulering € 10,00 administratiekosten in rekening zal worden gebracht en deze kosten verrekend zullen worden bij het te restitueren bedrag rekening houdend met het gestelde in punt G.1.
3. kennis genomen te hebben van onze privacy reglement(en).


VOORWAARDEN VOOR HET INSCHRIJVEN ALS TRIO-TEAMDe contactpersoon van een trio team die zich met zijn team inschrijft voor deelname aan het Kwart(je) Triathlon Anna Paulowna verklaart dat;

A. Op de dag van deelname de leeftijd van de deelnemers uit zijn team de leeftijd van 16 jaar hebben bereikt

B. De trio deelnemers voor EIGEN RISICO deelnemen aan dit evenement en de zwem(ster)mer zelf voor een badmuts dient te zorgen

C. Het trio team de kwart Triathlon binnen 3 1/2 uur kan volbrengen en indien het bestuur van mening is dat dit niet meer haalbaar is, de betreffende deelnemer het parcours dient te verlaten dan wel plaats zal nemen in de bezemwagen.

D. Het dragen van een Champion tijdregistratie Chip waarvan het Chipnummer bekend is bij Mylaps, aangeleverd door de St. Kwart(je)Triathlon Anna Paulowna, is verplicht.

E. De deelnemers de aanwijzingen van de verkeersregelaar(s) zullen opvolgen.

F. Bij verlies dan wel bij het niet (kunnen) inleveren van de tijdregistratie chip, akkoord gaat met de bepaling dat, de contactpersoon, na telefonische en/of schriftelijke mededeling dat de tijdregistratie chip niet is ingeleverd, de koopprijs per omgaande zal doen overmaken naar de bestuursrekening van de St. Kwart(je) Triathlon Anna Paulowna. (De controle van ingeleverde chip(s) zal geschieden door My Laps.)

G. Op de hoogte te zijn van het gestelde in:
1. het huis(houdelijk) reglement dat er geen restitutie zal plaatsvinden bij annulering(en) gedaan op en vanaf 1 augustus, in het jaar van inschrijving, en/of bij het niet aantreden/verschijnen op de dag van het evenement en/of aan de start. Er zal ook geen resitutie plaatsen in die gevallen die veroorzaakt worden door overmacht.
2. Dat na aanmelding van het team, bij annulering van deelname € 10,00 administratiekosten in rekening worden gebracht en deze kosten verrekend zullen worden bij het te restitueren bedrag rekening houdend met het gestelde in punt G.1.
3. kennis genomen te hebben van onze privacy reglement(en)

H. Geen wijzigen in het team toegestaan zijn op en vanaf 1 augustus, in het jaar van inschrijving en/of op de dag van het evenement en/of aan de start.

Beerse
praktijk Warmenhoven
Porta via
Zabo
Wilms
Verheul Alpina
Van Tongerlo
Van Kampen
Schaap
Roovershof
Roels
Polder fit
P Deken
Omnyacc
Noordhollands wonen
Lachenal
Muntjewerf graafmachines
Kuijper
Krijger
Kiljan
Hagoort
Blokker
Baalman
Kolksluis solar
INCO groep
Garden Pleasure
Fameus wonen
Houthandel Daalder
Bouwbedrijf R.O.N.
H&J autoservice
Bos & Haeck
Bouwbedrijf Broers
Elbo
Hollander Transport Breezand
Bassie Halter Club
Hubo Anna Paulowna
HGS Sportprijzen Anna Paulowna
Hier kan uw advertentie staan
Agratechniek b.v.
A.W.B. Mechanisatie
Expert Breezand
Beukers Bike Center
Boels Den Helder
Bouwbedrijf F.X. Huiberts B.V.
Cock Weijers
Darvis
Decorette Hoorn
Hubo Breezand
Dorresteijn
EHBO-Anna Paulowna
Elab electronic systems
Financiele Tiebie praktijk
Geert's Paint shop
Gemeente hollands Kroon
Hengeveld Schilderwerken
Hijmans Hoveniers
Jim Kuiper
JKV
Jongejans Luchttechniek
Jongejans staal
Kaandorp - Wijnker
Kaas & Jakob Anna Pauwlowna
Kapiteyn
Keuba
Kooij twee wielers
Koopman & Co
mios
Mylaps
Niek Kramer
Noordkop
Nuland
Olof Schuur
Owsv aquanouten den helder
Peter Winters
APcarwash
Pruim
Reddingsbrigade oude veer
Reus
Rick van Lierop
Rijkes
Van Baaren Schilderwerken
Rocosport
rood installatie
Roozing
Schepers
SF ZAP
Snackbar Ben
SNIP
Sportmasseur Portegeijs
Technomotion
Teeuwen & Zonen BV
Schra Tweewielers
Uitwaterende sluizen
v.d. Plas
v.d. Sluis
Van der Voort groep
Van der Voort GROEP
van Dooren
van Lierop
van Westen
Vermaire
VG Software
Welkoop
WIBA
Wijnker mechanisatie
WSV AP
ROWA
Zwembad den krieck
Aad Prins
Alkmade
Andre Molenaar
André Rijnders & de Groot, Ingenieursbureau
Appelman
Bakker Schilder
Bert's Boxx